OK
Filter de resultaten (28 Producten)
Sorteren op:
CT,1962

Creëer een persoonlijke werkomgeving met naambadges & accessoires

Het is voor iedere professional belangrijk om benaderbaar en persoonlijk over te komen. Zo verwelkomt u uw klanten en bent u een gemakkelijk aanspreekpunt voor medewerkers en zakenrelaties. U kunt dit bereiken met behulp van naambadges & accessoires. Een naamkaartje zorgt er namelijk voor dat iedereen weet hoe u heet. Het kaartje kan ook uw functie aangeven, waardoor klanten en medewerkers zeker weten dat ze de juiste persoon aanspreken. Naambadges & accessoires maken uw kantoor overzichtelijk en persoonlijk, waardoor u uw klanten de beste service kunt bieden.

Uw naamkaartjes bevestigen

Naambadges komen niet alleen op uw eigen werkvloer goed van pas. U kunt ze ook gebruiken wanneer u een speciaal evenement organiseert. Zo kunt u ook voor een groot netwerkevenement naamkaartjes laten maken. Zo weet iedereen met wie hij of zij te maken heeft, waardoor het maken van connecties alleen maar eenvoudiger is. U kunt de badges op verschillende manieren bevestigen. Met behulp van een clip maakt u het kaartje vast aan de boord of borstzak van uw shirt. Met behulp van veiligheidsspelden kunt u uw naambadge overal bevestigen. Zo raakt u uw kaartje nooit zomaar kwijt.

Naambadges personaliseren

U kunt uw naambadges op verschillende manieren voorzien van een naam en titel. Eén mogelijkheid is de naamkaartjes zelf printen, waardoor ze een uniforme uitstraling krijgen. Iedereen binnen uw bedrijf heeft zo dezelfde, professioneel ogende badges. Voor een persoonlijke touch kunt u de kaartjes ook beschrijven met stiften of balpennen. Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijkheid laten zien met behulp van het kaartje. Dat komt vooral goed van pas tijdens netwerkevenementen. Voor welke optie u ook gaat: uw werkomgeving wordt altijd persoonlijker met naambadges & accessoires.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.