OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,1963

Vind altijd de weg met navigatiesystemen & accessoires

Als u veel reist voor uw werk, komt u vast weleens op plekken waar u de weg niet kent. Na een lange autorit wilt u zo snel mogelijk op uw bestemming zijn. Zo kunt u direct aan de slag en besteedt u uw tijd zo efficiënt mogelijk. Met behulp van navigatiesystemen & accessoires kunt u altijd de weg vinden. Een navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de snelste route neemt. U hebt daarnaast ook de mogelijkheid om tolwegen te vermijden, waardoor u kosten bespaart. Zo kunt u sneller en voordeliger werken.

Uw navigatiesysteem installeren

Een navigatiesysteem is eenvoudig in gebruik, maar u moet dit hulpmiddel wel installeren. Er zijn verschillende navigatiesysteem accessoires die dit mogelijk maken. U kunt deze elektronica het beste op de voorruit van uw auto installeren. Zo is het navigatiesysteem altijd in zicht, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden. Met behulp van een zuignap bevestigt u de houder aan de ruit. Vervolgens klikt u het scherm in de houder. Wanneer u de auto verlaat, bergt u uw navigatiesysteem eenvoudig weer op, veilig uit het zicht.

Handige navigatiesysteem accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die het gebruik van uw navigatiesysteem eenvoudiger maken. U kunt dit kostbare apparaat bijvoorbeeld opbergen in speciale hoesjes. Zo weet u zeker dat het scherm niet beschadigd raakt. De losse kabels geeft u een vaste plek in een kabelorganizer. Met deze tassen raakt u geen onderdelen kwijt. U kunt de kabels van uw navigatiesysteem van elkaar onderscheiden met behulp van etiketten. Zo weet u precies waar ieder onderdeel voor dient en raken uw kabels niet meer in de war.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.