Filter de resultaten (44 Producten)
Sorteren op:
SS,255
PC oplossingen
Monitor beugels en steunen
Fellowes Ergonomie

Netwerkschijven

Een netwerkschijf is ideaal om data op te slaan vanaf mobiele apparaten. Vaak worden ze gebruikt als mediaserver of downloadstation. Een NAS, of Network Attached Storage, kan als een persoonlijke cloudservice gezien worden waarmee u zelfs vanaf de andere kant van de wereld uw data beschikbaar kan hebben.

Cloudopslag voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Zonder maandelijkse kosten profiteert u van alle voordelen van cloudopslag: enorme opslagcapaciteit, complete controle en altijd en overal vrije toegang. U verzamelt en beschermt uw gegevens op één plek en u heeft de mogelijkheid tot continue of geplande back-ups. Voor kleine bedrijven of intensief gebruik is het ook een ideale netwerkoplossing. Koop nu een NAS-schijf zodat medewerkers samen aan bestanden kunnen werken en met de verzekering dat uw bestanden goed beveiligd zijn.

NAS-schijven en NAS-server kopen

Bekijk onze selectie aan NAS-schijven en NAS-servers om uw opties tot het opslaan van data te vergroten. Vergeet hierbij onze NAS-aanbiedingen niet te bekijken om een mooie deal te krijgen. Uitstekende kwaliteit, snelle levering en geweldige aanbiedingen vindt u op onze website.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.