OK

Nietmachines & nietjes

Snel en probleemloos papieren samenbundelen met nietmachines & nietjes

De afzonderlijke pagina's van rapporten, verslagen, offertes en dergelijke moeten in uw kantoor snel en correct samengebundeld worden. Uw personeel mag geen tijd verliezen met het afwerken en verdelen van rapporten. Het samennieten van documenten is een snelle methode om pagina's in de juiste volgorde vast te maken. Kies daarom voor de beste nietmachines & nietjes om te gebruiken in uw kantoor. In de webshop van Staples vindt u wat u nodig hebt.

Keuze genoeg in nietmachines & nietjes

In onze webshop treft u diverse modellen nietmachines aan. Het aantal papiervellen dat u kunt nieten met onze nietmachines varieert van 10 tot 210 vellen. Voor dagdagelijks kantoorgebruik volstaan de kleinere klassieke nietmachines, met vlakke onderzijde, waarmee u enkele tientallen pagina's vastmaakt. Vaak zijn deze voorzien van een ontnieter om een nietje te verwijderen uit een bundel papier. Naast de conventionele modellen vindt u in onze webshop ook niettangen, waarvan u de uiteinden stevig kunt samendrukken om een maximale kracht op te bouwen. Om grote stapels papier samen te nieten kiest u voor een van onze heavy duty nietmachines. Deze robuuste modellen beschikken over een hefboommechanisme dat voldoende kracht op het nietje uitoefent.

Nietjes en speciale toestellen

Een nietmachine heeft uiteraard nietjes nodig. De webshop van Staples biedt een grote verscheidenheid aan nietjes aan, gaande van de gebruikelijke 24/6-nietjes tot de lange 23/24-nietjes. We bieden ook afzonderlijke ontnieters aan, voor het verwijderen van nietjes. Voor intensief kantoorwerk is een elektrische nietmachine interessant. In onze webshop vindt u types die tot 50 vellen per keer samennieten. Twijfel niet langer: om efficiënt te werken kiest u voor de excellente nietproducten van Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.