OK
Filter de resultaten (21 Producten)
Sorteren op:
SS,2580

Bescherm uw producten met noppenfolie

Kwetsbare producten kunnen het beste zo veilig en netjes mogelijk worden opgeborgen. Dit doet u bijvoorbeeld door ze in te pakken met noppenfolie. Deze folie is gemaakt van plastic en bevat talloze kleine luchtzakjes die uw producten kunnen beschermen. Bubbeltjesplastic is perfect voor uw opslagruimte, maar u kunt het ook gebruiken wanneer u producten moet verzenden. Pak ieder product in met een ruime hoeveelheid folie. Zo weet u zeker dat uw pakketjes zo netjes mogelijk arriveren. Dat straalt professionaliteit uit, zowel naar uw klanten als naar uw zakenrelaties.

De veelzijdigheid van bubbeltjesplastic

Het grote voordeel van noppenfolie is dat u deze folie precies kunt gebruiken zoals u wilt. De folie wordt geleverd op een grote rol. Zo kunt u precies de juiste hoeveelheid bubbeltjesplastic afscheuren die u nodig heeft. U heeft de keuze uit rollen in verschillende formaten. Voor grootgebruikers is het altijd voordelig om een grote verpakking aan te schaffen. Daarnaast verschilt het formaat van de bubbels. Folie met erg kleine bubbels is perfect voor kleine producten die u moet verzenden. Grote zendingen of bulkproducten kunt u het beste verzenden met folie met grote bubbels. Deze zijn breder en kunnen uw producten beter beschermen.

De juiste benodigdheden voor uw postkamer

Voor het verzenden van pakketjes aan klanten of klantenrelaties heeft u een aantal spullen nodig. De juiste materialen zorgen ervoor dat uw pakketjes veilig arriveren. Dit begint uiteraard bij de juiste verzenddozen. U kunt ze in alle soorten en maten vinden. Houd ook tape en dispensers bij de hand om het bubbeltjesplastic goed vast te maken. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om kleine producten te verzenden in luchtkussenenveloppen. Deze enveloppen hebben een ingebouwde laag noppenfolie, waardoor u veel sneller en efficiënter kunt werken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.