OK
Filter de resultaten (11 Producten)
Sorteren op:
CT,1966

Notitieblokken voor onderweg of op kantoor

Notitieblok voor elke gelegenheid

Aantekeningen maken tijdens een presentatie gaat het makkelijkst met een goede pen en een geschikt notitieblok van bijvoorbeeld A4-formaat. Bij zakelijke besprekingen ligt een notitieboek met elegante, harde kaft en een lintje als bladwijzer meer voor de hand. Het aanbod notitieblokken is groot. Moet u uitgebreid notuleren, bijvoorbeeld tijdens een bestuursvergadering, dan zult u veel plezier hebben van een schrijfblok met veel vellen. Zo voorkomt u dat uw aantekeningen onoverzichtelijk worden doordat u moet woekeren met de overgebleven ruimte.

De inhoud van notitieblokken

Schrijft u liever op blanco vellen, op een blad met lijntjes of prefereert u geruite vellen? In alle gevallen is het goed om te weten dat de vellen van onze notitieblokken geen inkt doorlaten. Als u van uzelf weet dat u vaak een pen vergeet, kies dan voor een notitieblok met penhouder. Denk er ook even over na hoe groot het blok moet zijn. Gebruikelijk zijn blokken met 80 tot 100 vellen of juist het dubbele aantal. Sommige modellen zijn uitgerust met ruimte voor losse blaadjes of visitekaartjes aan de binnenkant.

Notitieblokken in de digitale wereld

Een computer is niet meer weg te denken uit een kantoor, maar snelle aantekeningen komen nog altijd in een notitieblok terecht. Ook buiten kantoor bieden schrijfblokken tal van voordelen. Hoort u een prachtig concert op de radio, dan is het handig om snel de naam van de componist in een notitieboek te noteren. Natuurlijk is het daarbij net zo belangrijk om een voorraad pennen in huis te hebben.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.