OK

Notitieboeken

Notitieboeken: onmisbaar op ieder kantoor

Notitieblokken zijn zo goed als onmisbaar op kantoor. Ze zijn er voor het opschrijven van notities en voor het maken van aantekeningen. Zelfs voor een simpele takenlijst of bij het maken van een berekening komt dit boekje goed van pas. Gelukkig zijn ze er in allerlei soorten en maten en dus is er voor ieder doel een passend item verkrijgbaar. U bestelt ze eenvoudig direct online.

Het gemak van notitieboeken

Aantekeningen maken op een schrijfblok werkt eenvoudiger dan iets noteren op uw computer. Dat maakt van notitieblokken onmisbare kantoorbenodigdheden. Er zijn notitieblokken voor het vermelden van bezoekers of gespreksnotities, maar er zijn ook zogenaamde terugbelboeken en boeken die speciaal voor bepaalde andere doeleinden ontworpen zijn. Of u nu liever werkt op blanco papier of op papier met hokjes of lijntjes, bij Staples hebben we het allemaal. Met behulp van passende schrijfwaren is het maken van aantekeningen nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest.

Investeer in praktische werkplekken

Voor medewerkers is het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Vooral op iemands eerste dag op kantoor is een notitieboek onmisbaar. Het is tenslotte onmogelijk om alle informatie in een keer te onthouden. Verder komt een schrijfblok goed van pas tijdens een telefoongesprek of om de uitkomsten vast te leggen van berekeningen op onze rekenmachines. Kortom, draag zorg voor een notitieblokje op elk bureau en investeer daarmee in een praktische werkplek voor al uw medewerkers.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.