OK

Omsnoeren & wikkelen

Omsnoeren & wikkelen: een optimale verzending

Voor optimale bescherming van uw goederen geeft u omsnoeren & wikkelen slim vorm in uw onderneming. Bij pakketwikkelproducten is een goede verpakking namelijk van groot belang. Gelukkig zit u hiervoor bij Staples helemaal goed. Wij bieden u een breed assortiment aan artikelen waar u daadwerkelijk iets aan hebt. Juist ook op het gebied van verzending en verpakking zijn wij er voor u als ondernemer. Maak uw keuze uit onder meer wikkelfolie, elastieken, spanbanden, omsnoeringsbanden, tie-rips.

Het belang van omsnoeren & wikkelen

Zodra u een verzending de deur uit doet, wilt u zich geen zorgen hoeven maken. Het is uw wens dat alles netjes en compleet wordt afgeleverd bij uw relatie(s). Dit geldt niet alleen voor verzendkokers, maar ook voor grote bestellingen. Voorkom met wikkelfolie dat goederen van een pallet vallen. Met tie-rips en elastieken zet u alles goed vast en kan de zending probleemloos de vrachtwagen in. Laat ons u helpen een bestelling verzendklaar te maken en maak de keuze uit een interessant aanbod omsnoeren & wikkelen.

Slimme verzending van al uw bestellingen

Voor al uw verpakkingsmateriaal zit u op onze site helemaal goed. Verzend al uw bestellingen verstandig met het juiste omsnoer- of wikkelmateriaal. Ga voor kwaliteit en bespaar ook nog eens op de aankoop van kantoor- en magazijnbenodigdheden. Wij bieden voor elke order een passende oplossing, dus neem voor advies gerust contact op met onze klantenservice. Juist ook voor u gaan we voor maximaal resultaat, dus doe er uw voordeel mee.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.