OK
Filter de resultaten (34 Producten)
Sorteren op:
CT,1969

Eenvoudig handige onderwijsbenodigdheden bestellen

Bij een online winkel voor kantoorbenodigdheden denkt u misschien niet meteen aan een winkel waar u ook prima terecht kunt voor onderwijsmateriaal. Toch vindt u bij Staples alles wat u maar nodig kunt hebben voor in de klas, tijdens colleges, voor bij het huiswerk maken of tijdens het studeren. Materiaal om op te schrijven of om mee te schrijven kan niet ontbreken in het klaslokaal of de studeerkamer. Net als andere nuttige producten om mee te knippen, te lijmen of te tekenen. Als u nooit meer wilt misgrijpen, koopt u meteen een voorraadje.

Allerlei onderwijshulpen

Een van de meest onmisbare onderwijsbenodigdheden is papier, zoals kopieerpapier om documenten af te drukken. Om aantekeningen te maken zijn schrijfblokken met ruit of lijntjes of de wat luxere notitieboeken met of zonder ringband natuurlijk handig. De belangrijkste pagina’s daarvan kunt u markeren met blaadjes van memoblokken, ook wel sticky notes genoemd. Dat voorkomt veel onhandig geblader. In leslokalen kunnen whiteboards niet ontbreken. Sommige mensen gebruiken tijdens het geven van een les of presentatie liever flipovers of glasborden. Vergeet bij het gebruik van flipovers niet om altijd een voorraad flipoverpapier en geschikte stiften in de kast te bewaren.

Praktisch schrijfmateriaal

Behalve papier mogen ook pennen en potloden niet ontbreken op een bureau. Sommige mensen schrijven graag met balpennen, anderen gebruiken liever fineliners of vulpennen. Bij Staples vindt u een uitgebreid assortiment schrijfwaren van verschillende merken. In allerlei uitvoeringen en in veel kleuren. Ook als u op zoek bent naar viltstiften, markeerstiften of markers kunt u ook goed terecht in onze webshop. En dan zijn er natuurlijk ook nog potloden; wie gebruikt ze niet regelmatig. Zijn alle punten van uw potloden gebroken? Bestel dan meteen een puntenslijper mee. Ze zijn verkrijgbaar van simpele exemplaren voor een klein prijsje tot elektrische voor het serieuzere slijpwerk.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.