OK

Operationele veiligheid: zorg voor een veilige werkomgeving

Veiligheid op de werkvloer is van groot belang. Dat wordt door iedere ondernemer onderstreept. Maar hoe goed u de zaken ook geregeld en risico's verminderd hebt, een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk altijd snel te kunnen handelen bij calamiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van brandveiligheid. In onze webshop treft u alles aan rondom het thema operationele veiligheid. Door in te zetten op preventie kunt u te allen tijde snel in actie zodra een veiligheidsprobleem zich voordoet.

De meerwaarde van operationele veiligheid

Een veilige werkomgeving is belangrijk voor iedereen. Het dragen en de inzet van de juiste veiligheidskleding en -middelen maakt daar deel van uit. Als er vanuit de arbowetgeving veiligheidseisen worden gesteld aan het uitvoeren van diverse werkzaamheden, zorg dan dat u de juiste middelen snel tot uw beschikking hebt. Het is voor een bhv'er wel zo prettig als er een EHBO-koffer klaarstaat op momenten wanneer dat nodig is. Dit scheelt weer zoeken naar bijvoorbeeld pleisters, pijnstillers of verband.

Meer veiligheid op de werkvloer

Met Staples lukt het u altijd de veiligheid op de werkvloer slim vorm te geven. Zowel brandblussers als rookmelders, blusdekens en allerlei andere (preventieve) veiligheidsartikelen zijn in onze webshop te koop. Bij ons slaagt u ook op het gebied van brandwerende kluizen. Dit is van toepassing als u kostbaarheden in een kluis bewaart, bijvoorbeeld op een speciaal daarvoor bestemde plek. Ga daarom voor meer veiligheid op de werkvloer en investeer met Staples optimaal in operationele veiligheid in en rondom uw bedrijf of organisatie.

Uitgelichte merken ALECTO 3M Hansaplast

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.