OK

Houd het netjes met ophangsystemen & garderobe

Extra opslagruimte komt altijd goed van pas. Er zijn namelijk altijd wel een aantal extra spullen die in de weg liggen. Wie merkt dat wat extra organisatie welkom is, kan ervoor kiezen om te investeren in nieuwe ophangsystemen & een garderobe. Een opgeruimd kantoor begint namelijk bij de simpele basics. Jassen, tassen en paraplu's worden vrijwel elke dag meegenomen. Deze kunnen allemaal een nette plek krijgen in een ordelijke garderobe. Zo blijft de werkplek netjes en overzichtelijk, maar weten uw medewerkers ook altijd waar hun waardevolle spullen te vinden zijn.

Makkelijk en snel te installeren

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een garderobe te installeren. Zo is het mogelijk om kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen & een garderobe met magneten aan te schaffen. Met deze magneten kunt u de garderobe plaatsen waar u maar wilt. Zo richt u uw kantoor precies op uw eigen manier in. Met de juiste kapstokken & kledinghangers benut u uw ruimte optimaal. Bovendien is het mogelijk om de opstelling snel en gemakkelijk te veranderen. Zo verandert uw garderobe mee met de rest van uw groeiende werkplek.

Gepersonaliseerde garderobes

Het is belangrijk dat u uw kantoor kunt organiseren & archiveren op een manier die bij u past. Tijdens het installeren van een garderobe kunt u gelukkig alle kanten op. Zo hebt u de mogelijkheid om een gezamenlijke ruimte in te richten voor al uw medewerkers. Hier hangen alle jassen en tassen uit het zicht, waardoor het kantoor netjes en ordelijk blijft. Het is ook mogelijk om iedere medewerker een individuele garderobe te geven. Gebruik in dat geval magnetische hangers als bureau-accessoires. Zo krijgt iedere medewerker zijn eigen geordende werkplek die als thuis aanvoelt.

Uitgelichte merken Alba Unilux Bisley

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.