Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,113

Oplaadbare batterijen

De afstandsbediening, lichtjes, speelgoed en zaklampen: enorm veel apparaten in uw huis of op kantoor hebben batterijen nodig. Bent u constant op zoek naar nieuwe batterijen of merkt u dat batterijen erg vaak in uw winkelwagen lijken te vallen? Overweeg dan om over te stappen op oplaadbare batterijen. Zijn de batterijen leeg, dan stopt u ze gewoon in een oplader zodat u ze snel opnieuw kunt gebruiken.

Verschillende soorten batterijen

De batterijen die uw apparaten nodig hebben verschillen. Zo kan een muziekmobiel voor een baby C-batterijen nodig hebben, terwijl de afstandsbediening AAA-batterijen gebruikt. In het uitgebreide assortiment van Staples vindt u oplaadbare AA- en AAA-batterijen, C-, D- en 9V-batterijen. Bent u nog niet in het bezit van een oplader, dan kunt u deze er ook bij bestellen. Controleer voor uw bestelling welke batterijen uw apparaten nodig hebben, zodat u niet de verkeerde bestelt.

Oplaadbare batterijen voor uw smartphone of laptop

Bij oplaadbare batterijen kunt u ook denken aan de batterij van uw telefoon. Een powerpack geeft genoeg stroom om uw mobiele apparaat volledig op te laden. Met oplaadbare batterijen voor de laptop, kunt u de laptop langer gebruiken als u geen directe toegang tot stroom heeft.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.