Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
SS,285
Alles op een adres Bestel nu uw verzendartikelen
Opgeruimd staat netjes
Dymo wireless labelwriter

Paklijst Enveloppen

Plaats uw facturen, paklijsten en vrachtbrieven in een paklijstenvelop en stuur uw documenten op een professionele manier mee met uw pakket. Een paklijstenvelop is de doorzichtige envelop die u op de buitenkant van een pakket kunt bevestigen voor binnen- en buitenlandse verzendingen. Bestand tegen alle weersomstandigheden, uw documenten komen droog en zonder scheuren aan. Bestel uw paklijstenveloppen bij Staples en ontvang een snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen.

Verschillende varianten

Voor elk document is een paklijstenvelop beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, maar ook het materiaal kunt u overwegen: kiest u voor plastic of polyethyleen met lage dichtheid? De enveloppen zijn transparant waardoor het adres van de ontvanger goed zichtbaar is. Om de privacy van beide partijen te waarborgen, is verder geen extra informatie zichtbaar. Paklijstenveloppen zijn erg handig te gebruiken door de zelfklevende strip waarmee u de envelop aan het pakket bevestigt.

Geschikt voor internationale verzendingen

Onze paklijstenveloppen zijn ideaal voor internationale verzendingen. Aangezien deze enveloppen internationaal worden gebruikt, zijn ze goed herkenbaar. De tekst is in het Engels gedrukt, ‘Packing list’ of ‘Documents Enclosed’, waardoor de ontvanger direct begrijpt dat de documenten hier te vinden zijn.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.