OK
Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
CT,1976

Maak het verzenden van pakketjes eenvoudiger met paklijstenveloppen

Voor het versturen van pakketjes heeft u verschillende materialen nodig. U wilt zeker weten dat uw producten veilig worden vervoerd, maar ook dat u zo snel en efficiënt mogelijk kunt werken. Paklijstenveloppen maken het verzenden van pakketjes eenvoudiger. Deze doorzichtige enveloppen zijn zelfklevend en plakt u daarom gemakkelijk op de buitenkant van het pakketje. Hier kunt u facturen, paklijsten en andere belangrijke informatie in kwijt. U kunt ook meteen het adres in de envelop stoppen, waardoor u geen extra adresetiketten hoeft te printen. U combineert zo meerdere klusjes en kunt uw pakketten binnen de kortste keren op de post doen.

Het voordeel van enveloppen voor uw paklijsten

U kunt ervoor kiezen om uw paklijsten samen met uw producten in een doos te stoppen, maar dit is niet de beste optie. Alle belangrijke papieren kunnen zo kreuken en scheuren, waardoor uw klanten onbruikbare documenten ontvangen. Dankzij paklijstenveloppen blijven al deze formulieren netjes en compleet. Ze zijn beschermd tegen scheuren en kreukels, maar ook tegen water en vuil. Onze kwalitatieve paklijstenveloppen worden namelijk gemaakt van stevig plastic. Bedrukte enveloppen met daarop de tekst "documents enclosed" laten deze belangrijke documenten nog meer opvallen.

Ander handig verpakkingsmateriaal

Het is uiteraard belangrijk dat uw klanten kwalitatieve pakketjes ontvangen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van stevig verpakkingsmateriaal dat uw producten in goede conditie houdt. Het begint al bij de juiste verzenddozen. Gebruik exemplaren gemaakt van stevig materiaal en zoek de juiste maat voor uw producten uit. Hierdoor schuift de inhoud van het pakket minder heen en weer, waardoor schade beperkt blijft. Extra kwetsbare producten kunt u het beste inpakken met noppenfolie. De luchtkussentjes in deze folie kunnen schokken dempen en zorgen ervoor dat uw producten niet breken of indeuken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.