Papier | Schrijfblokken | Post-its

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw werk te organiseren. Met ons uitgebreide aanbod aan kantoor- en fotopapier, kaarten en notitieboekjes is er altijd een manier om uiting te geven aan uw creativiteit. Bewaar notities op stickies. Organiseer en noteer uw zaken met stijlvolle notitieboeken en -blokken. Gebruik Post-Its als memobriefjes en geheugensteuntjes. Of creëer het perfecte archiveringssysteem met onze handige indexkaarten.

Of u nu een groep mensen of slechts één persoon probeert te bereiken, in ons assortiment schrijfbenodigdheden vindt u precies wat u nodig hebt. Gebruik een notitieboekje om al uw bijzondere gelegenheden bij te houden. Vergeet moederdag of een verjaardag nooit meer. Plant u een bruiloft? Gebruik onze prachtige artikelen die speciaal zijn ontworpen voor bruiloften en maak een gedetailleerde planning op een speciaal notitieblok. Profiteer van het uitgebreide assortiment uitnodigingen en bedankkaarten in dezelfde stijl. Bent u meer visueel ingesteld? Probeer dan eens uw foto's af te drukken. Vereeuwig uw favoriete momenten met fotoafdrukken op glossy A4-papier.

Wat voor kantoorartikel u ook nodig hebt, Staples heeft een oplossing die bij uw wensen past. Ons grote aanbod printpapier, gekleurd papier, vloeipapier, crèpepapier, overtrekpapier en glossy papier is geschikt voor talloze doeleinden. Foto's afdrukken, kopiëren, kleuren, tekenen, schrijven… papier is slechts de eerste stap wanneer het om communicatie gaat.

Naast los papier hebben we ook een uitgebreid assortiment notitieboekjes, notitieblokken en agenda's. Een ander essentieel hulpmiddel voor het organiseren, communiceren en bewaren van creatieve ideeën. Van elegante, in leer gebonden kaften tot eenvoudige papieren of gecoate kaften, er is altijd een kleurrijke en unieke stijl die bij u past. Kies een notitieblok met lijntjes, ruitjes of lege pagina's, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur of waarvoor u het nodig hebt. Efficiënte communicatie en goed beheer van uw notities, ideeën en informatie betekenen een duidelijk overzicht en gedegen documentatie.

Kaarten worden gebruikt voor allerlei doeleinden en wensen. Van het versturen en ontvangen van wenskaarten tot persoonlijke visitekaartjes, indexkaarten als geheugensteuntjes tijdens presentaties of lege notitiekaarten: Staples kan u helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en altijd klaar wanneer u wilt bestellen. Kom ook eens langs bij een van onze vestigingen voor een persoonlijke ervaring. We hebben genoeg om uit te kiezen zodat u die bijzondere gelegenheid nog gedenkwaardiger kunt maken.

Featured Brands Staples Navigator HP MultiCopy Post-it Oxford

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.