OK

Voer uw werkzaamheden uit op het beste papier

Als bedrijf hebt u waarschijnlijk veel papierwerk. Ondanks dat tegenwoordig veel digitaal gaat, moeten bepaalde documenten geprint worden, bijvoorbeeld omdat u om juridische redenen uw handtekening erop moet zetten. Geen bedrijf ontkomt eraan om papier te gebruiken. Als bedrijf wilt u professionaliteit uitstralen, en dat kunt u onder meer bereiken door te werken met een papiersoort die stevig aanvoelt en van hoge kwaliteit is. Dit versterkt het vertrouwen in uw bedrijf bij de klant die dit papierwerk in handen krijgt.

De juiste papiersoort voor het juiste werk

In ons assortiment vindt u diverse papiersoorten. Zo hebt u voor elk soort werk het juiste soort papier in huis. Een groot deel van de collectie bestaat uit kopieerpapier. Dit is wat witter, gladder en zwaarder papier en is goed bestand tegen de hitte van het kopieerapparaat. Met designpapier geeft u de tekst een bijzondere uitstraling, waardoor de lezer de tekst met extra aandacht leest. En op het fotopapier print u de prachtigste foto's uit. Alsof u ze hebt laten afdrukken bij een fotoshop.

Allerlei soorten en maten

Het meest gebruikte papierformaat is A4. Soms zijn er ook andere formaten nodig, zoals A3-papier dat bijvoorbeeld handig is bij samenwerkingen. En voor notities is het kleinere A5-formaat weer heel geschikt. Met de papierrollen kunt u zonder problemen op groot formaat printen. Zo kunnen er eenvoudig presentaties, posters en vergrotingen gemaakt worden. Wat u ook wilt printen, u vindt hier de papiersoort die u zoekt.

Uitgelichte merken Staples HP Multicopy Navigator

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.