Handdoeken | Dispensers | Servetten

Handdoeken | Dispensers | Servetten

Papieren handdoeken, keukenpapier en servetten; allemaal spullen die in geen enkele keuken mogen ontbreken. Raakt uw voorraad in de keuken laag, dan heeft Staples een uitgebreid aanbod om uw voorraad weer goed mee aan te vullen.

Handdoeken

Papieren handdoekrollen kunnen de volgende werkdag al geleverd worden. Heeft u de rollen nodig voor gebruik in huis, dan zijn er al rollen beschikbaar met 50 vellen. Voor papieren handdoeken op kantoor, kunt u grotere bestellingen plaatsen voor rollen van 1000 vellen of tot 320 meter lang.

Dispensers

Wilt u snel de mogelijkheid hebben om iets schoon te maken of handen te drogen, dan is een dispenser een ideale uitkomt. De starterpack dispenser is hier perfect voor, maar ook grotere dispensers zijn beschikbaar voor omgevingen waar meer behoefte is aan het regelmatig gebruik van papieren handdoekrollen.

Servetten

Professionele wegwerpservetten met absorberend vermogen en die extra zacht aanvoelen zijn zeer geschikt voor kantines, keukens en vergaderzalen. Plaats ze in een hoekje van de keuken, op de lunchtafels of gebruik ze bij het uitdelen van hapjes. Door de uitstekende kwaliteit vallen de servetten niet uit elkaar.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.