Filter de resultaten (46 Producten)
Sorteren op:
SS,293
Lamineermachine Cosmic 2
Print Calculators
Epson beamers

Papiervernietigers

Onze papiervernietigers zijn een effectieve manier om uw persoons- of bedrijfsgegevens veilig weg te werpen. De beste papiervernietigers van merken zoals Rexel of Fellowes kunnen zonder problemen nietjes en paperclips verwijderen zonder dat u extra moeite moet doen.

Bescherming

Papiervernietigers zijn een snelle en makkelijke manier om gevoelige informatie weg te werpen. Binnen enkele seconden zijn uw financiële en bedrijfsgegevens totaal onleesbaar en zullen ze niet in de verkeerde handen vallen.

Snel te werk

Geavanceerde papiervernietigers kunnen tot wel 2,5 meter papier per minuut vernietigen. Dit scheelt heel erg met de tijd en de kosten die aan het versnipperen verbonden zijn. Zo kunt u efficiënt en met een gerust hart te werk gaan.

Zonder te klemmen

Veel moderne papiervernietigers werken met een mechanisme die met gemak door paperclips en nietjes snijden, waardoor het apparaat minder snel klemt. Daarnaast maakt het korte metten met gekreukeld papier. Zo weet u dat uw papiervernietiger altijd werkt op de momenten waarop u het nodig hebt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.