OK
Filter de resultaten (64 Producten)
Sorteren op:
SS,6242

Papiervernietigers

Versnipper uw vertrouwelijke documenten zowel thuis als op kantoor. Een papierversnipperaar is een milieuvriendelijke manier om documenten te vernietigen en het materiaal onleesbaar te maken.

Wat zijn de voordelen van een papierversnipperaar?

Met een papierversnipperaar kunt u op ieder moment van de dag documenten vernietigen die u niet meer nodig heeft. Zo blijven belangrijke papieren niet rondslingeren en hebben derden geen toegang tot de informatie op de papieren. Op deze manier zorgt u er direct voor dat u zichzelf en anderen beschermt tegen identiteitsfraude en heeft u geen last meer van overtollig papier. De papierversnipperaar Gamma, van het gelijknamige huismerk, is ook voor particulieren een voordelige optie om uw documenten mee te vernietigen.

Kies de papierversnipperaar die bij u past

Papierversnipperaars zijn al te verkrijgen in eenvoudige versies die per keer 5 vellen kunnen versnipperen. Oude dossiers, rekeningen en kantoordocumenten met nietjes en paperclips worden gemakkelijk vernietigd en opgevangen in een bak van 10 liter. Hiertegenover staan de geavanceerde papierversnipperaars die ideaal zijn voor veelvuldig gebruik op kantoor om belangrijke documenten, cd’s en creditcards te versnipperen tot microsnippers. Bent u op zoek een versnipperaar met functies die hiertussen liggen, dan vindt u dit ook bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.