OK
Filter de resultaten (10 Producten)
Sorteren op:
CT,1982

Passers bestellen

Als u regelmatig tekent voor werk of privé, is een passer heel handig. Met een standaard exemplaar met telescopisch aanzetstuk en scharnierend lood tekent u snel en moeiteloos perfecte cirkels. Wilt u cirkels met extra dunne lijnen tekenen, dan komt een uitgebreide passerset van pas. Een professionele passerset bestaat vaak uit acht delen. Met de verschillende passers in de set zelf kunt u allerlei cirkels maken. Wilt u nog meer mogelijkheden, dan gebruikt u het verlengstuk en de hulpstukken. Verder zijn er nog stokpassers, waarmee u extra grote cirkels kunt tekenen.

Passers in het onderwijs

In de etuis van scholieren kunnen deze tekenhulpjes niet ontbreken. Voor vakken als tekenen en wiskunde zijn ze onmisbaar. Schoolpassers zijn verkrijgbaar in zowel aluminium als vrolijke kleuren. Ook een standaard passerset is geschikt voor in de klas. Een set bevat handige hulpstukken als een verlengstang en een trekpen. Niet alleen scholieren, maar ook docenten moeten soms een cirkel tekenen. Als dat niet op papier moet maar op het schoolbord, kunnen ze een speciale bordpasser gebruiken. Bordpassers zijn gemaakt van hout of plastic en zijn extra lang.

Cirkels en lijnen

Als u even geen beschikking heeft over een passerset, dan kunt ook met een cirkelsjabloon cirkels maken. Zo’n sjabloon heeft uitsparingen voor verschillende formaten cirkels en kan gebruikt worden op het werk en op school. Met een cirkelsjabloon kunt u ook goed rechte lijnen tekenen. Nog beter is het om een liniaal te gebruiken. Bij Staples bestelt u kantoorbenodigdheden en schoolspullen eenvoudig online, dus ook linialen. U heeft de keuze uit materialen als kunststof, transparant plexiglas en aluminium en natuurlijk uit diverse lengtes. Ook als u een speciale liniaal voor een notitieboek zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.