Pennen | Potloden | Markers

Pennen, potloden en stiften

Ons uitgebreide aanbod aan pennen, potloden en stiften zijn ideaal voor gebruik op kantoor, school en thuis. Markeer belangrijke informatie tijdens het studeren, geef een professionele indruk met onze prachtige Parker vulpennen en optimaliseer uw plezier tijdens het tekenen met de vele accessoires. Al uw benodigdheden vindt u op één plek: de website van Staples.

Voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar die ene speciale pen die u voor speciale gelegenheden gebruikt, of is het tijd om uw voorraad aan blauwe en gekleurde balpennen weer aan te vullen? Ons assortiment biedt keuze genoeg. Geniet u van het gevoel van een pen die moeiteloos over papier glijdt, bekijk dan onze rollerbalpennen, fineliners en gelpennen. Met gekleurde balpennen, markeerders en potloden legt u extra aandacht op belangrijke stukken tekst. Bovendien zijn ze ideaal voor uw creatieve hobby’s.

Heb altijd een pen bij de hand

Bent u ook altijd op zoek naar die pen die nooit ligt waar u haar heeft achtergelaten, is uw potlood te kort om te slijpen en zijn uw stiften uitgedroogd? Plaats snel een bestelling en u heeft altijd een pen, potlood en stift bij de hand.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.