OK
Filter de resultaten (157 Producten)
Sorteren op:
CT,1984

Pennen mogen niet ontbreken op kantoor

We mogen dan wel in het digitale tijdperk leven en steeds minder met de pen te hoeven schrijven, maar een kantoor kan nog altijd niet zonder pennen. De meeste mensen kennen het wel: een tekort aan schrijfwaren. Er ligt nooit een pen in de buurt als u er eentje nodig hebt. Of uw collega neemt die van u steeds van uw bureau mee. Niets is irritanter dan op zoek moeten gaan naar een pen op het moment dat u iets moet opschrijven. Voor u het weet, bent u alweer vergeten wat u moest opschrijven. Liever dus een overvloed aan pennen dan een tekort.

Niet ouderwets

Misschien denkt u wel dat de pen ouderwets is. Wellicht gebruikt u hem zelfs niet eens meer, maar doet u alles digitaal. Hoe hard onze technologie ook gaat, van de pen zullen we voorlopig geen afscheid nemen. Sterker nog, hij is nodig om belangrijke documenten te ondertekenen. De handgeschreven handtekening maakt een document officieel en geldig. En ook al doen we tegenwoordig nog zoveel digitaal en is typen vele malen sneller, een leven zonder schrijfwaren is lastig voor te stellen.

Verschillende soorten

In ons assortiment vindt u allerlei soorten pennen, zoals de zakelijke vulpennen, de nette fineliners en de comfortabele balpennen. Welke pen het beste is, is een persoonlijke keuze. De één wil graag een pen die uiterst sierlijk schrijft en de ander heeft liever een pen die lekker in de hand ligt. U vindt altijd een pen die aan uw wensen voldoet.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.