OK

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging: een schoon kantoor

Een schoon kantoor houdt zowel uzelf als uw personeel gezond. De aankoop van persoonlijke middelen op het gebied van hygiëne spelen daarin een belangrijke rol. Of het nu gaat om toiletreiniging, schoonmaakmiddelen, toiletdispensers of een zeeppompje voor bij de wasbak, Staples heeft het allemaal. Daarmee investeert u op een slimme manier in een gezonde werkomgeving. Vervelende verkoudheidjes en andere virussen blijven ver bij u vandaan. Persoonlijke verzorging geeft u vorm met artikelen van onze site.

Het belang van persoonlijke verzorging in een kantooromgeving

Een vies kantoor of smerige werkomgeving is geen visitekaartje voor uw werknemers en klanten. Daarom ontkomt u er niet aan dit structureel vorm te geven. Wijs iemand aan als verantwoordelijke om de voorraad schoonmaakmiddelen op peil te houden en schakel daarnaast schoonmakers in om alles netjes bij te houden en schoon te maken. Vergeet ook niet de werkplekken zelf schoon te houden en instrueer uw personeel om zelf ook het een en ander bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan het direct weggooien van vuilnis of etensresten in de prullenbak.

Sanitaire middelen voor een optimale hygiëne

Niet alleen goede schoonmaakmiddelen zijn belangrijk. Het is wel zo prettig als het toilet lekker ruikt. Neem daarom een kijkje bij ons aanbod luchtverfrissers en voorkom nare geurtjes in een toiletruimte. Verder is het belangrijk dat er voldoende vuilniszakken op voorraad zijn, zodat vuil te allen tijde direct kan worden weggegooid. Ga voor meer hygiëne op kantoor en zorg voor een opgeruimd en schoon kantoor. Dankzij het assortiment van Staples gaat dit u zeker lukken!

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.