OK
Filter de resultaten (24 Producten)
Sorteren op:
CT,1988

Met plakband & dispensers van Staples verpakkingen sneller sluiten

Bij Staples vindt u niet alleen een groot aanbod van verpakkingsmateriaal, maar ook een ruime keuze in plakband & dispensers. Wij bieden plakband aan bestaande uit verschillende materialen, waaronder polypropyleen, pvc, plastic en natuurlijk rubber. Onze plakbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in breedtes variërend van 12 millimeter tot 50 millimeter. Uw personeel werkt ongetwijfeld het liefst met geluidsarme tape, die weinig of geen lawaai maakt bij het afrollen. Bij ons vindt u bovendien tape die aangeeft dat de inhoud van een verpakking breekbaar is. Zo weet u zeker dat uw pakket veilig aankomt.

Plakband voor uiteenlopende doeleinden

Kies de juiste verpakkingstape uit ons gamma plakband & accessoires. Propyleen plakbanden worden vooral toegepast als verpakkingstape, maar in onze webshop vindt u ook verpakkingstape van acetaat of PVC. Als u een zwaar pakket moet versturen, gebruikt u plakband met extra kleefkracht en hoge treksterkte. Vochtwerende tape van natuurlijk rubber is ideaal voor verpakkingen die langdurig worden opgeslagen. Voor gebruik op kantoor bieden we bovendien onder meer plakband aan die beschrijfbaar is. U vindt bij ons ook tape die onzichtbaar is als u een kopie of een scan maakt van een document waarop deze tape is aangebracht. Om een voorwerp op een oppervlak te kleven, past u onze dubbelzijdige kleefband toe.

Handige plakband dispensers voor uw magazijn of kantoor

Werk vlug en doeltreffend met onze plakband dispensers. De dispensers zijn geschikt voor tape met een breedte tot 66 millimeter en een lengte tot 100 meter. Met de dispenser in één hand kleeft u verpakkingsdozen vlot en stevig dicht. Voor incidentele verpakkingstaken volstaan onze handtapedispensers. Bekijk ook ons aanbod van praktische plakbandhouders voor op kantoor. Als u sterke en goed klevende tape nodig hebt, gebruik dan plakband & dispensers van Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.