Plakband | Lijm | Plakmiddelen

Plakband, Lijm & Tape

Plakband, lijm en tape voor de professional en amateur. In het ruime aanbod van Staples vindt u de beste opties om uw foto’s mee te plakken, transparante plakband voor gebruik op papier en waterdichte powertape voor de zwaardere klussen. Voor al uw hobby’s, werk op kantoor en werkzaamheden in of rondom het huis, bestelt u de beste materialen hier.

Klustape

Plak tijdens het klussen uw achtergronden zoals hout, glas, vinyl en metaal af met sterke afplaktape de u voor een dag kunt gebruiken. Voor zwaarder werk is de Power Tape beschikbaar voor moeilijkere achtergronden. Zo houdt u het klussen op een gemakkelijke manier netjes.

Lijmen

Een vulpotlood, lijmstift of lijmrol is ideaal voor creatieve hobby’s om papierwerk, karton en foto’s mee te hechten. Verwijderbare montagestrips zijn zo sterk dat ze op verschillende achtergronden te gebruiken zijn zoals tegels, metaal, hout en steen. Secondelijm, alleslijm en zelfs een repairbox dat bestaat uit 5 verschillende hechtmiddelen-lijmen maken het aanbod af.

Plakband

Heeft u transparante plakband nodig voor dagelijks plakwerk zoals het repareren van bladzijdes en het plakken van fotoalbums, dan biedt Staples een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor iedere rol van 33 meter. Maar ook witte verpakkingstape van polypropyleen om pakketjes en dozen te verpakken, Glue-it poster buddies en bruine verpakkingstape zijn hier te bestellen. Bovendien kunt u er een plakbandhouder bij kopen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.