OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,1991

Plan uw week met behulp van planborden

Een goede planning is het halve werk. Vooral in een actief bedrijf is het belangrijk om het overzicht te bewaren. U wilt weten welke vergaderingen er op de planning staan, maar ook een overzicht creëren van alle belangrijke taken. U kunt dit het beste doen met behulp van planborden. Deze borden kunnen een prominente plaats aan de muur krijgen. Zo kan de planning meteen gecommuniceerd worden met al uw medewerkers. Bovendien ziet u in één oogopslag of u met een drukke of rustige week te maken hebt.

Uw T-kaart planborden indelen

U kunt uw planbord op verschillende manieren gebruiken. T-kaart planborden zijn voorzien van verschillend gekleurde kaarten. Hiermee kunt u gemakkelijk een kleurcodesysteem opstellen. Iedere kleur kan een bepaalde medewerker representeren, maar u kunt ook iedere taak een eigen kleur geven. Geef bijvoorbeeld vergaderingen met blauw aan, belangrijke deadlines met rood en klantbesprekingen met groen. U kunt het systeem helemaal personaliseren. U kunt iedere kaart van uw planbord beschrijven, maar etiketten zorgen voor een professionele look. Print taken die regelmatig terugkeren op etiketten en plak deze elk op een eigen kaart. Zo kunt u uw planning snel opstellen of wijzigen.

Uw eigen planning bijhouden

Het voordeel van planborden is dat u hiermee de planning van uw gehele bedrijf bij kunt houden. Daarnaast wilt u natuurlijk ook uw eigen planning op orde te hebben. Met een dagagenda weet u precies wat er iedere werkdag van u verwacht wordt. Belangrijke deadlines en grote evenementen noteert u alvast in jaaragenda's. Op deze manier staat u nooit voor verassingen en kunt u iedere week zo efficiënt mogelijk inplannen. Met een goede planning benut u uw waardevolle tijd optimaal.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.