Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,44
Fellowes Ergonomie
Valsgeld detector 155S
Alles voor een schoon kantoor

Draagtassen: Plastic en Papieren tassen

Tassen ziet u overal: plastic tassen, papieren draagtassen, linnen boodschappentassen of een leren schoudertas. Voor zowel zakelijk als particulier zijn onze tassen erg handig om te bestellen. Bent u op zoek naar een linnen tas voor de boodschappen? Of heeft u plastic en papieren tassen in bulk nodig voor uw winkel? Afhankelijk van de artikelen die u verkoopt, kunt u zelfs meerdere materialen en groottes gebruiken.

Tassen voor alledaags gebruik

Bent u op zoek naar een leuke schoudertas, rugtas of een trendy trolley, dan vindt u in onze selectie leuke opties. Handig voor de boodschappen of om uw studiespullen en laptop mee te vervoeren.

Plastic en papieren tassen voor zakelijk gebruik

Als ondernemer wilt u uw klanten een tas meegeven om de boodschappen gemakkelijk mee te vervoeren. Voor flessen wijn of andere dranken kunt u kiezen voor de slanke draagtas met koord die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Onze witte papieren tasjes zijn zowel praktisch als elegant. De papieren draagtasjes zijn ook leverbaar met een verstevigde handgreep om zwaardere voorwerpen mee te dragen. De tassen worden plat geleverd, zodat ze niet veel ruimte in beslag nemen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.