OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1992

Vervoer uw spullen veilig en gemakkelijk met plateauwagens

Zware post, grote dozen en belangrijke producten: ze nemen allemaal veel ruimte in beslag. Het is bovendien niet gemakkelijk om deze spullen te vervoeren. Met behulp van een plateauwagen wordt deze klus een stuk eenvoudiger. Deze wagens hebben een groot plateau waarop u veel spullen kwijt kunt. Hierdoor kunt u in één keer grote hoeveelheden verplaatsen. U hoeft dus geen zware dozen te tillen. Dit voorkomt ernstige lichamelijke klachten, zoals overbelasting van uw rug of schouders. Met plateauwagens houdt u uw werkplek voor al uw medewerkers veilig.

Het gemak van een kantoor trolley

Dankzij de vorm van een plateauwagen is deze eenvoudig in gebruik. U kunt de wagen namelijk gemakkelijk kantelen om u erg zware spullen direct op het plateau te schuiven. Tillen behoort dus tot het verleden. De trolley kan daarnaast ook eenvoudig ingeklapt worden. Hij neemt dus nauwelijks ruimte in beslag, waardoor u hem altijd wel netjes op kunt bergen. Het plateau is bovendien voorzien van een stevige antisliplaag waardoor uw waardevolle spullen niet gaan schuiven. Zo weet u zeker dat u uw producten veilig van A naar B kunt brengen.

Uw spullen veilig vervoeren

Er zijn nog meer handige hulpmiddelen om spullen te vervoeren. Losse producten kunt u bijvoorbeeld het beste opbergen in dozen. Deze kunt u vervolgens gemakkelijk op de trolley zetten en opstapelen. Als u met de wagen een grote afstand af moet leggen, kunt u gebruikmaken van krimpfolie. Wikkel de folie om de wagen heen en uw spullen kunnen geen kant op. Pak uw spullen vervolgens uit met een schaar en berg ze op in stellingkasten. Zo blijft uw opslagruimte altijd netjes en overzichtelijk.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.