Filter de resultaten (128 Producten)
Sorteren op:
SS,315
Notities in stijl
Post-it Coloured notes
Decemberzegels

Post-it memoblokken

Vergeten doet u niet meer met de handige memoblokken die u overal in huis of op kantoor kunt ophangen. Krabbel snel een idee neer, gebruik het voor brainstormingsessies op het werk of plak het op uw computer als u iets niet mag vergeten. Ordent u graag op kleur, dan zijn de post-it memoblokken in verschillende kleuren te bestellen.

Post-it memoblokken in verschillende varianten

Wellicht wilt u het op kantoor professioneel houden met gele post-it memoblokken of markeert u belangrijke stukken tekst graag met een gekleurde notemarker. Ons aanbod is zo gevarieerd dat we er zeker van zijn dat u het post-it memoblok vindt dat u nodig heeft. Zo heeft u keuze uit het aantal pagina’s per blok, de afmetingen en het aantal vellen. De post-it action notesblok maakt het wel heel gemakkelijk om uw notities op te schrijven. Gelinieerd, zelfklevend en ideaal voor gebruik thuis of op kantoor.

Laat uw post-it bedrukken

Memoblokken zijn natuurlijk voor iedereen erg handig en daarom erg geschikt om als promotiemateriaal te gebruiken. Laat uw logo of boodschap op het blok afdrukken en deel de memoblokken uit tijdens evenementen en beurzen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.