Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
CT,131
Alles op een adres Bestel nu uw verzendartikelen
Opgeruimd staat netjes
Dymo wireless labelwriter

Postzegels en pakketzegels

Voor het versturen van al uw post, koopt u uw postzegels van de juiste waarde online bij Staples. Welke postzegels u nodig heeft, is volledig afhankelijk van het soort post en het gewicht hiervan. Stuurt u een brief, een pakket of bent u op zoek naar een handige postzegeldispenser, kijk dan snel in ons uitgebreid assortiment.

Postzegels op rol of vel

Welke postzegel u nodig heeft voor het sturen van een brief is afhankelijk van het gewicht. Voor brieven met een gewicht tot 20 gram koopt u Postzegel Nederland 1. Postzegel Nederland 2 is geschikt voor brieven tussen 20 en 50 gram.
Deze postzegels zijn verkrijgbaar op rol of vel. De rollen bestaan uit 100 postzegels (Postzegel Nederland 2) of 200 stuks (Postzegel Nederland 1).
Postzegels op vel geven u meer keuze: nationaal, internationaal en speciale postzegels. De speciale postzegels zijn ook interessant voor de echte verzamelaars.

Pakketzegels

Voor uw pakketten kunt u kiezen uit standaard pakketzegels voor gewichten tussen 0 en 10 kg of 10 en 30 kg. Verstuurt u geld, sieraden, toegangskaarten of andere kostbare goederen, dan is de verzekerservice voor gewichten tussen 10 en 30 kg aan te raden. Vanaf nu koopt u uw postzegels gewoon online.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.