Filter de resultaten (75 Producten)
Sorteren op:
SS,320
Doos A4-papier Staples Colour Laser
Koop nu uw kerstpakketten

Potloden en Viltstiften

Potloden, vulpotloden en kleurpotloden zijn uitstekende gereedschappen om mee te schetsen, schrijven en kleuren. Voor uw hobby, voor de kinderen of voor uw studie; Staples biedt potloden van topmerken met de juiste hardheid om een perfect resultaat te behalen. Kies uw favoriete potloden en ga snel aan de slag.

Kies de juiste hardheid

De mooiste resultaten behaalt u met de juiste hardheid van uw potlood. Het is daarom belangrijk om niet zomaar een potlood te kiezen, maar er goed over na te denken waar u het potlood voor nodig heeft. Maak uw keuze uit hardheden zoals HB, B of 2B, de lijndikte en zelfs het merk.

Levendige kleuren

Grijs of gekleurd? Met Staedtler potloden voegt u gemakkelijk bruisende kleuren toe aan iedere schets of een ander creatief project. Van sets met 12 tot 24 potloden; in combinatie met de Staedtler velzelpunten kunt u uw werken werkelijk laten uitspringen. En gaat u op reis, dan is er ook nog een handige Reis Kleurenset beschikbaar, zodat u uw potloden altijd bij de hand heeft. Geeft u voorkeur aan stiften, dan heeft u de keuze uit ons uitgebreid aanbod van BIC-viltstiften die uw werk levendig zullen maken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.