Filter de resultaten (18 Producten)
Sorteren op:
CT,2002

Wees altijd bereikbaar met de powerbanks

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over een smartphone. Vanwege alle opties die een smartphone heeft, maakt men er dagelijks veel gebruik van. Vroeger konden batterijen van mobiele telefoons makkelijk een aantal dagen mee. Maar tegenwoordig gaat de gemiddelde telefoonbatterij met moeite een hele dag mee. Niets is vervelender dan wanneer u een dag van huis bent en u de hele dag op moet letten dat u uw smartphone niet te veel gebruikt. In de trein kunt u niet lekker surfen of lange artikelen lezen, want voor u het weet is de batterij leeg. Met een mobiele oplader hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Kies de juiste batterijcapaciteit

Het grootste verschil tussen de diverse powerbanks is de grootte van de batterijcapaciteit. Hoe groter de capaciteit, des te vaker u uw smartphone weer kunt opladen. De mobiele oplader met de kleinste batterijcapaciteit in ons assortiment kan 1350 mAh leveren. Hiermee kunt u een eenvoudige smartphone één keer volledig opladen. De mobiele oplader met de grootste batterijcapaciteit kan maar liefst 12.000 mAh leveren.

Smartphone altijd bij de hand

Met de mobiele oplader kunt u uw smartphone altijd bij u in de buurt houden. Ook als u niet onderweg bent, maar thuis zit of op kantoor bent, is het handig om de mobiel op te laden aan de mobiele oplader. Meestal is de telefoon minder mobiel als hij met de oplader in het stopcontact hangt. Met de powerbank is dit niet langer het geval. Ga voor het gemak en gebruik een mobiele oplader. U hoeft zich niet langer te ergeren aan een batterij die altijd veel te snel weer leegloopt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.