OK
Filter de resultaten (21 Producten)
Sorteren op:
CT,2006

Raak met prikborden nooit meer belangrijke notities kwijt

Zowel thuis als op het werk hebben we allemaal belangrijke papieren of notities die we niet kwijt mogen raken. Dit kunnen bijvoorbeeld bonnetjes zijn, tickets of notities ter herinnering aan een taak die gedaan moet worden. Het overkomt iedereen weleens dat die belangrijke papieren zoekraken of weggegooid worden, doordat ze tussen allerlei andere papieren liggen. Met een prikbord hoeft u daar niet meer bang voor te zijn. Elk papier dat van belang is, hangt u daar op.

Gebruik punaises om de papieren op te hangen

De prikborden in ons assortiment zijn gemaakt van kurk of vilt. Hiervoor hebt u alleen nog punaises nodig om alle documenten stevig vast te maken. De punaises hebben een klein naaldje, waardoor de schade aan het papier verwaarloosbaar is. Er zijn ook magneetborden, maar als u meerdere papieren hebt, vallen deze vaak weer onder de magneet vandaan. Met punaises hebt u daar geen last van.

Breng structuur aan

Een prikbord kunt u ook gebruiken als een planbord. Zo kunt u structuur in de dag brengen. Laat aan uw collega's of gezinsleden met behulp van het planbord weten wie wanneer waar is en wie welke taak op zich neemt. Het planbord is zowel handig voor thuis als op het werk. Combinatieprikborden zijn ook erg prettig om mee te werken. Dit zijn whiteboards en prikborden ineen. Zo kunt u belangrijke notities niet alleen ophangen, maar ook opschrijven. Met een prikbord hoeft u nooit meer iets te vergeten. En niet alleen is het efficiënt, het is vaak ook nog eens een leuk accessoire. Maak het prikbord gezellig met bijvoorbeeld een leuke kindertekening.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.