Printers | All-in-One's | Faxen

Printers, All-in-One's & Faxen

Scan, kopieer, print en fax met deze gebruiksvriendelijke faxen en printers van uitstekende kwaliteit. Professionele all-in-one-printers, draadloos printen en laserfaxen die het dagelijkse printen en faxen een stuk gemakkelijker maken. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor gebruik thuis en op kantoor.

Printers

Printers voor thuis of op kantoor. Onze compacte all-in-one-kleurenprinters plaatst u in een hoekje van uw huis of uw bureau om de mooiste documenten mee te printen. Hiernaast zijn er uitstekende designjet printers beschikbaar die lijnen en details van professionele tekeningen scherp laten uitkomen en multifunctionele printers die ideaal zijn voor veelvuldig gebruik op kantoor. Op zoek naar iets dat hiertussen valt? Dat vindt u ook in ons aanbod.

All-in-one-printer

De beste en meest functionele all-in-one-printers vindt u bij Staples. Zo kunt u professioneel afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Onze uitgebreide selectie van HP all-in-one-printers zijn ideaal op kantoor of thuis en ook onze Canon all-in-one-printers zijn geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Veelvuldig, mobiel en snel afdrukken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Draadloos printen

Vanaf nu heeft u geen last meer van tientallen snoeren die allemaal een stopcontact nodig hebben. Via een cloud maakt u gebruik van draadloos printen met uw computer, smartphone of tablet. Hiernaast kunt u ook met een groot aantal scanners draadloos scannen naar uw mobiele apparaat.

Faxen en faxrollen

Heeft u een faxmachine nodig voor op kantoor, dan biedt Staples ook hier een uitgebreide keuze. Van compacte faxmachines voorzien van een geïntegreerde telefoon die ideaal zijn voor een klein kantoor of thuis, tot faxmachines die speciaal zijn ontworpen voor intensief gebruik en met geavanceerde fax-, kopieer- en afdrukfuncties op een druk kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.