OK

Printers

Druk uw documenten af met kwalitatieve printers

Hoewel werkzaamheden steeds meer online worden uitgevoerd, mag een goede printer niet ontbreken op kantoor. Het is een onmisbaar apparaat voor het afdrukken van bijvoorbeeld facturen, belangrijke documentatie of verslagen. Zowel thuis als op kantoor komt een goed afdrukapparaat altijd goed van pas. Het helpt u om creatief aan de slag te gaan met al uw afbeeldingen en documenten. In combinatie met het juiste soort papier heeft u nergens omkijken meer naar en verzekert u zichzelf van de allerbeste printkwaliteit.

Printers voor diverse werkzaamheden

U gebruikt dit apparaat voor diverse werkzaamheden: afdrukken, kopiëren of scannen. De all-in-one afdrukapparaten kunnen het bijvoorbeeld allemaal. Vind eenvoudig een afdrukeenheid die bij u past door uw aankoop af te stemmen op de aard van de printerwerkzaamheden. Een laserprinter is ideaal bij het afdrukken van grote aantallen documenten, terwijl een labelprinter specifiek is bedoeld voor het printen van labels. Bekijk daarom het aanbod etikettenrollen voor het afdrukken van onder meer adreslabels. Een inkjetprinter daarentegen is vaak meer geschikt voor thuisgebruik. Wat uw keuze ook is, geen enkel afdrukapparaat kan zonder een passende cartridge of toner.

Een slimme kantooromgeving

Gebruikt u veelvuldig een afdrukapparaat op kantoor? Dan is het prettig om te weten dat u de nieuwste apparaten gemakkelijk via wifi kunt verbinden. Zo hoeft u nooit bang te zijn om belangrijke documenten kwijt te raken. Maak daarom een speciale plaats op kantoor voor al uw printers en printbenodigdheden. Dankzij printertafels creëert u een mooie plek voor al uw printopdrachten. Dit is ook nog eens goed voor uw dagelijkse beweging, want een korte wandeling komt de productiviteit alleen maar ten goede. Vind daarom al uw printers en toebehoren bij Staples!

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.