Filter de resultaten (306 Producten)
Sorteren op:
SS,323
All-in-one kleurenlaserprinter HP M477fdw
Rexel papierversnipperaars 130X en de 600X
GBC Inbindmachines

Printers

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om precies de juiste printer te vinden, zowel voor professioneel als thuisgebruik. Of het nu gaat om een printer die dagelijks duizenden facturen moet afdrukken, of een die gebruikt wordt om de mooiste foto’s te printen, u vindt het bij Staples. Hiernaast geniet u vaak van mooie aanbiedingen op bijvoorbeeld Brother printers.

Altijd verbonden

Vele Epson, Brother, Lexmark en HP printers kunnen heel simpel via de WiFi verbinden. Hierdoor kunt u overal binnen bereik van de printer uw documenten en afbeeldingen afdrukken. Nog een bijkomend voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om rommelige kabels door het pand.

Hard copy of digitaal

Met alle printers heeft u de mogelijkheid om documenten en verslagen af te drukken. Onze All-in-One printers geven ook de optie om uw losliggende papieren  te scannen en digitaliseren. Door zowel een hard copy als een digitale back up te hebben, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u documenten kwijt zult raken.

In-House Marketing

Met de kleurenprinters van HP, Canon, Epson en Lexmark kunt u creatief te werk gaan op uw kantoor. Houdt zelf controle over uw marketing en print zelf al uw folders, visitekaartjes en ander materiaal. Voor presentaties of creatieve producten kunt u ook gebruik maken van onze selectie A3 printers.

Printer aanbiedingen

Om prijzen nog aantrekkelijker te maken, vindt u onze printers regelmatig in de aanbieding. Bent u op zoek naar een 3-in-1-printer, een Brother A3 laserprinter of een A3 HP-printer, bekijk dan eerst de aanbiedingen voor de beste prijs. Ziet u een printer waarin u geïnteresseerd bent, bestel dan snel om van de afgekorte prijs te genieten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.