OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
CT,2009

Voortreffelijke puntenslijpers houden in uw kantoor de potloden scherp

Uw kantoormedewerkers gebruiken ongetwijfeld een heleboel potloden waarvan de punten voortdurend geslepen moeten worden. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen met dit onvermijdelijke werkje, haalt u het beste kwaliteitsvolle puntenslijpers in huis. In de webshop van Staples vindt u diverse types potloodslijpers. We leveren zowel een eenvoudige puntenslijper met één slijpopening als types met meerdere slijpopeningen. We verkopen slijpers met en zonder opvangbakje. Ook voor elektrische potloodslijpers kunt u bij ons terecht.

Geen tijd verspillen dankzij een degelijke puntenslijper

Bij een minder goede puntenslijper breekt de punt van het potlood weleens af of duurt het lang voordat een potlood geslepen is. Gebruik daarom de kwaliteitsvolle slijpers uit onze webshop. Onze metalen potloodslijpers zijn gemaakt van een sterke aluminiumlegering met geribbelde zijvlakken, zodat u ze stevig in de hand kunt houden. Voor onze potloodslijpers met opvangbakje hoeft u geen vuilnisbakje in de buurt te hebben om het slijpsel op te vangen. Deze slijpers kunt u overal mee naartoe nemen. Potloodslijpers met twee openingen zijn geschikt voor meerdere potlooddiameters en voor een kleinere of grotere slijphoek.

Snel en moeiteloos werken met een elektrische puntenslijper

Als u met een potlood veel tekenwerk moet verrichten, is een elektrische potloodslijper de ideale oplossing. In onze webshop treft u elektrische slijpers aan die op batterijen werken, maar ook professionele types die u op de netspanning aansluit. De meeste toestellen beschikken over een automatische slijpstop, waarmee u vermijdt dat de punt afbreekt door te lang slijpen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment kleurpotloden en gewone potloden. Hierin vindt u ongetwijfeld de juiste potloden voor uw kantoor. Voor de aankoop van potloden en potloodslijpers is er immers slechts één adres: Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.