OK

Schoonmaak- & reinigingsartikelen

Houd uw werkomgeving schoon met de juiste reinigingsmiddelen

Het is altijd fijn wanneer uw omgeving schoon en fris is. Vooral op de werkvloer is het belangrijk om een nette omgeving te creëren. U straalt er professionaliteit mee uit naar uw klanten, maar ook werkt u er efficiënter door. In een opgeruimde werkomgeving hebt u namelijk meer ruimte om na te denken. Goede reinigingsmiddelen helpen hierbij. Deze producten kunt u gebruiken om uw meubels en sanitair te reinigen, maar houden ook al uw waardevolle apparaten in optimale conditie.

Uw meubilair grondig reinigen

Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar waarmee u uw meubilair snel kunt reinigen. De veelzijdigste schoonmaakproducten zijn allesreinigers. Deze producten kunt u voor uw stoelen en tafels gebruiken, maar zijn ook geschikt voor het reinigen van uw vloer. Het is dus ontzettend eenvoudig om uw omgeving schoon te maken, want u hebt slechts één product nodig. Voor kwetsbare ruimtes en oppervlakken kunt u het beste investeren in speciale reinigingsmiddelen. Zo zijn sanitairreinigers speciaal ontwikkeld om badkamers grondig te reinigen. Deze schoonmaakproducten tasten het kwetsbare materiaal niet aan maar maken uw sanitair wel hygiënisch schoon.

Uw elektronica schoonmaken

Het ligt misschien niet voor de hand, maar ook uw waardevolle apparaten moeten af en toe grondig gereinigd worden. Uw computerschermen en toetsenborden zijn eenvoudig schoon te maken met reinigende doekjes, maar andere apparaten hebben speciale producten nodig. Zo kan de binnenkant van uw printer verstopt raken door alle inkt die er dagelijks doorheen loopt. Dit probleem kunt u oplossen met reinigingscartridges. Als uw medewerkers veel koffie drinken, hebt u baat bij koffiemachinereinigers. Ook deze apparaten zijn vrij gevoelig voor verstoppingen, vooral door kalkaanslag. Uw apparaten gaan veel langer mee wanneer u ze regelmatig een goede schoonmaakbeurt geeft.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.