Filter de resultaten (23 Producten)
Sorteren op:
CT,135
Houd uw kantoor schoon, net als uw geweten.
Tijd om aan de slag te gaan!
Prof Chair bureaustoel Trenton 2

Rekenmachines

Bij het kopen van een rekeningmachine heeft u de keuze uit verschillende soorten met verscheidene functies. Gebruikt u het voor eenvoudige berekeningen, dan heeft u al voldoende aan een rekenmachine met basisfuncties. Heeft u het nodig voor zakelijk gebruik of ingewikkelde wiskundige formules, dan heeft u waarschijnlijk meer aan een rekenmachine met geavanceerde functies.

Rekenmachines met basisfuncties

De functies van basisrekenmachines lopen toch nog zeer uiteen. Voor ondernemers en financiële afdelingen zijn handige rekenmachines beschikbaar voor het berekenen van btw. Deze btw-rekenmachines plaatst u eenvoudigweg op uw bureau om het altijd bij de hand te hebben. Selecteer op de website welke basis-, financiële of wetenschappelijke functies de rekenmachine moet hebben en de opties worden voor u geselecteerd. Hiernaast zijn handige zakrekenmachines te bestellen die u overal mee naartoe kunt nemen.

Rekenmachines met geavanceerde functies

Een wetenschappelijke rekenmachine heeft meer geavanceerde functionaliteiten en is ideaal voor iedere scholier en student. Percentages, breuken en graden zijn gemakkelijk te berekenen en de toestellen zelf zijn zeer gebruiksvriendelijk. Een grafische rekenmachine heeft nog meer functies. Studeert u vakken als wiskunde A/B of economie, dan heeft u deze zeker nodig. Tabellen en grafieken zijn duidelijker af te lezen op het grotere scherm en sommige toestellen hebben zelfs een kleurenscherm.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.