Roldeurkasten

Roldeurkasten

Bent u op zoek naar oplossingen om uw documenten op te bergen, neem dan eens een kijkje tussen de roldeurkasten van Staples. Handig voor gebruik thuis, elegant op uw kantoor en geschikt om waardevolle documenten achter slot en grendel in op te bergen. De kasten zijn van duurzame kwaliteit, zodat u er lang gebruik van kunt maken.

Bisley roldeurkasten

De hoogwaardige roldeurkasten zijn een echte aanwinst voor ieder kantoor. Uw belangrijke documenten houdt u netjes achter gesloten deuren die u ook op slot kunt zetten. Hoge, langwerpige kasten of lagere kasten die u ook kunt stapelen; wij zorgen ervoor dat u een uitgebreide keuze heeft uit elegante roldeurkasten van Bisley. Heeft u behoefte aan een extra legbord, dan kunt u dit ook bijbestellen.

Bisley uitrolframes

U maakt het opbergen nog gemakkelijker met de Bisley uitrolframe. In deze laden kunt u hangmappen plaatsen. Heeft u een document nodig, dan rolt u de lade uit om het document gemakkelijk op te zoeken. Indien gewenst is het mogelijk om de uitrolframe uit te breiden met een extra uitrekframe.

Prof Desk roldeurkasten

De roldeurkasten van Prof Desk maken de professionele look in uw kantoor helemaal af. Deze mooie kasten komen in verschillende kleuren en met verschillende extra’s; zo hebben veel kasten een slot, een kunststof pennenbakje en een stalen bovenblad. Een mooie oplossing voor op kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.