OK
Filter de resultaten (17 Producten)
Sorteren op:
CT,2019

Scharen zijn onmisbare accessoires

Een schaar is typisch zo'n kantoorartikel dat vaak niet voorhanden is op het moment dat je het nodig hebt. Want hoe gaat dat? Iemand leent hem van u, weer een ander heeft hem ook even nodig, en op het moment dat u hem zelf wilt gebruiken, weet niemand meer waar hij gebleven is. Alleen al daarom is het raadzaam om hem niet ergens op uw bureau te laten slingeren maar hem een eigen plek te geven, bijvoorbeeld in een opbergbox. De schaar om de koffiepakken in het keukentje open te knippen, kunt het beste aan een koord bevestigen en ophangen, zodat hij ook in het keukentje blijft.

Een schaar, altijd handig

Met een deugdelijk, scherp exemplaar knipt u snel een plastic verpakking open. Voor creatieve medewerkers die zich met het ontwerpen bezighouden is hij net zo belangrijk zijn als het toetsenbord voor een redacteur. Op veel kantoren maakt hij samen met markers, plakband, pennen en potloden vast onderdeel uit van een pennenbakje op het bureau.

Waarop letten bij aankoop

Bij Staples vindt u diverse soorten, ook voor linkshandigen. Sommige modellen zijn alleen geschikt voor papier, andere modellen hebben geen moeite om ook plastic, karton of andere materialen door te knippen. Bij intensief gebruik is het belangrijk dat hij optimaal in de hand ligt. De meeste modellen beschikken over een ergonomisch handvat. Vaak zijn de knipmessen van titanium gemaakt, zodat ze beschermd zijn tegen corrosie en roest.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.