OK
Filter de resultaten (31 Producten)
Sorteren op:
SS,6307

Scheidingsbladen: voor al uw papieren dossiers

Het samenstellen van dossiers of het inbinden van documenten krijgt een professionele uitstraling dankzij scheidingsbladen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij een klantendossier die u graag bij de hand heeft tijdens een belangrijk klantengesprek. De bladen helpen u belangrijke informatie gemakkelijk en snel terug te vinden. Ze passen onder meer in ordners en ringbanden en u kunt ze zo nodig zelf perforeren. Vaak zijn ze al van tevoren geperforeerd. Bekijk direct het aanbod via de site en plaats eenvoudig een bestelling in onze online kantoorgroothandel.

De meerwaarde van scheidingsbladen

De scheidingsstroken leveren diverse voordelen op. Zo wordt informatie niet alleen netjes gebundeld, maar is het ook eenvoudig terug te vinden. Ze zijn er in allerlei kleuren en van uitstekende kwaliteit. Zo zijn veel bladen scheurbestendig en dit is juist bij belangrijke documenten niet geheel onbelangrijk. Kijkt u ook eens bij ons aanbod tabbladen en zakelijke mappen. Daarmee doet u een complete aankoop op onze site voor al uw papieren dossiers en documenten.

Een schutblad voor het inbinden van documenten

Een schutblad van Staples komt goed van pas bij het inbinden van uw documenten en is daarom een aanwinst voor uw documentenmappen. Ze zijn er in diverse kleuren en dragen bij aan een mooi en compleet geheel. Als het gaat om kantoorartikelen voor uw onderneming, dan zit u bij ons dus helemaal goed. Schroom daarom niet om advies in te winnen bij onze professionals van de klantenservice. Wij zijn u graag van dienst met een passend advies omtrent al uw kantoorbenodigdheden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.