OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,2022

Werken met professionele schildersbenodigdheden

De werkzaamheden die u als schilder uitvoert, als zzp'er of vanuit een bedrijf, vragen om hoogwaardige materialen. Het uitvoeren van een project valt of staat niet alleen met het gebruiken van verf van een professionele kwaliteit. Ook zaken als schoonmaakartikelen en goede handschoenen zijn belangrijk voor het effectief en snel uitvoeren van een goede klus. In het brede assortiment van Staples vindt u een groot aanbod aan artikelen die zowel de planning van werkzaamheden als het uitvoeren hiervan vergemakkelijken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij het starten van een project als doe-het-zelver in huis of als professionele schilder is een goede voorbereiding van groot belang. Het gebruik van golfkarton voor het adequaat afdekken en beschermen van vloeren, maar ook het afplakken van de omgeving met plastic en tape voorkomt onnodige schoonmaakwerkzaamheden na het uitvoeren van het schilderswerk. Met goede stellingen houdt u overzicht op uw voorraad en kunt u zelfs spoedklussen makkelijk uitvoeren. Kortom, met de juiste schildersbenodigdheden in huis en een effectieve planning maakt u optimaal gebruik van uren en mankracht.

Handige schildersmaterialen voor de doe-het-zelver

Van ladders en trappen tot handige automaten voor papieren handdoekjes in uw werkruimte, u vindt het allemaal in ons enorme assortiment schildersbenodigdheden. U bespaart tijd doordat u alle benodigde artikelen eenvoudig verzamelt en u kunt rekenen op een snelle bezorging van de materialen. Zo kunt u zich richten op de planning en de uitvoering van uw geplande klussen. Met alle nodige gereedschappen en hulpmiddelen bij de hand is het prettig werken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.