Schoonmaakproducten | Zeep | Toiletpapier

Schoonmaakmiddelen | Zeep | Toiletpapier

Houdt uw huis of kantoor schoon met de uitstekende schoonmaakproducten die u via Staples bestelt. Van schoonmaakmiddelen voor de keuken tot toiletpapier, luchtverfrissers en vaatwasmiddelen. Zo ruikt uw huis heerlijk, genieten uw werknemers van een schoon kantoor en heeft u altijd een voorraad in huis. Dreigt uw voorraad op te raken, bekijk dan snel onze producten:

Schoonmaakmiddelen

Allesreiniger, glasreiniger, (af)wasmiddel en schuurmiddel; u heeft niet alleen een uitgebreide keuze aan schoonmaakmiddelen, maar ook aan geuren. Kies voor het altijd populaire lavendel of bloesem, het frisse citroen of houdt de geur neutraal. Bestel hier een aantal handige schoonmaaksponzen bij en uw oppervlakten zijn zo weer schoon.

Een schoon toilet

Vooral op drukkere kantoren, verdienen de veelbezochte toiletten extra aandacht. Uw toilet blijft fantastisch schoon met behulp van dikke bleek, toiletreinigers, wc-borstel en een toiletrandblok. Natuurlijk komt u ook niet graag zonder toiletpapier te staan, dus bestel uw 2-laagse rollen, extra zachte rollen en/of vochtige reinigingsdoekjes hier.

Handverzorging

Schoonmaakmiddelen kunnen de handen ruw maken en daarom is een voedende zeep goed om de handen weer te hydrateren. Een pompzeep van Dove, vloeibare handzeep in een dispenser of plantaardige, antibacteriële handzepen zijn te verkrijgen om de handen niet alleen schoon, maar ook heerlijk zacht te houden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.