OK

Zorg voor schone ruimtes met de schoonmaken & reinigen artikelen

Voor de beste werkprestaties is het van belang dat uw kantoor schoon is. Niemand houdt ervan om in een stoffige ruimte te werken. Niet alleen heeft een slecht gereinigde ruimte een negatief effect op de werkprestaties van de werknemers, maar er is ook een grotere kans op ziekte onder de werknemers. Een vies kantoor is daarom duurder dan een kantoor dat goed gereinigd is. Zorg voor tevreden en gezonde werknemers en kies ervoor om uw kantoor regelmatig te laten schoonmaken & reinigen.

De juiste artikelen voor de schoonmaak van uw bedrijf

Wij hebben de beste artikelen geselecteerd voor de schoonmaak van uw bedrijf. De schoonmaakdienst kan hier eenvoudig gebruik van maken en er zo mee aan de slag gaan. Bij reiniging van het kantoor hoort onder andere het afstoffen van de bureaus en kantoorruimtes, schoonmaken van een eventuele keuken en natuurlijk het toilet. Zorg voor een fris toilet met de toiletdispensers. Verwijder viezigheid van de vloer met een van onze stofzuigers. Uw kantoor is nog nooit zo schoon geweest.

Zorg zelf ook voor een schoon kantoor

Een schoon kantoor valt natuurlijk niet onder de volledige verantwoordelijkheid van de schoonmaakdienst. Werknemers mogen daar ook best een steentje aan bijdragen. De schoonmaakdienst komt waarschijnlijk niet elke dag en tussen het schoonmaken & reinigen door zijn er dingen die de werknemers zelf kunnen doen. Hiervoor kunt u als werkgever duidelijke regels opstellen, zoals dat ieder zijn eigen rommel opruimt. Bekijk bijvoorbeeld de categorie whiteboard schoonmaken en accessoires. Een schoon whiteboard geeft al een andere uitstraling dan een whiteboard vol kladjes. Een schoon kantoor zit hem vaak in de details. Met duidelijke afspraken komt u al een heel eind.

Uitgelichte merken Katrin Tork Brighton Sun Vileda Ariel

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.