Schrijfblokken | Notitieboeken

Schrijfblokken | Notitieboeken

Heb altijd papier bij de hand met de multifunctionele schrijfblokken en notitieblokken van Staples. Noteer de belangrijkste aandachtspunten van uw zakelijke gesprekken, creëer een takenlijst of pen snel uw creatieve gedachten neer. Voor school organiseert u uw schoolwerk netjes in een collegeblok met dubbelspiraal.

Verschillende groottes

Voor iedere gelegenheid is er wel een schrijfblok of notitieblok beschikbaar. Zo kunt u onder andere kiezen uit A4-, A5- en A6-schrijfblokken, met of zonder spiraal en gelinieerd, ongelinieerd of geruite vellen. Natuurlijk kunt u ook meerdere notitieblokken kiezen; een kantoorboek voor uw zakelijke notities, een notitieboek voor uw studie of een conferentiemap.

Functionele opties

De notitieblokken zijn ideaal voor aantekeningen die u op kantoor wilt maken. Zo houdt u al uw aantekeningen op een plaats met een handige conferentiemap, kunnen leidinggevende een dag effectief organiseren met een Oxford International notitieboek met microperforaties en uw takenlijst voor de dag organiseert u in een ‘things to do today’-blok. Wordt u gevraagd notities te maken van (telefoon)gesprekken of meetings, dan heeft Staples hier ook zeer handige notitieblokken voor.

Ideaal voor school

De schrijfblokken en notitieblokken zijn voor vrijwel ieder schooljaar goed te gebruiken. Maak aantekeningen in de schrijfblokken, schrijf je notities eerst uit op losse vellen en organiseer ze hierna netjes in een ringband en gebruik ongelinieerd papier voor de creatievere vakken. Voor wiskunde zijn de geruite schrijfblokken ideaal om grafieken en tabellen op te maken. 

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.