Superdeal Product van de maand [ Deal verbergen ]
Sandisk Cruzer Blade USB-stick 16GB

Schrijfwaren | Plakband | Bureauaccessoires

Of u nu ideeën wilt vastleggen, uw werk wilt organiseren of aantekeningen wilt maken Staples heeft alles wat u nodig hebt op het gebied van schrijfwaren en bureau accessoires. Kies een favoriete pen, pak een paar plakbriefjes en vergeet nooit meer een idee. U heeft de keuze uit pennen van topmerken zoals BIC, Uni-Ball en Pilot in allerlei stijlen variërend van gelpennen tot balpennen, fijnschrijvers en meer.

Zorg dat uw etui gevuld is met een van onze vele schrijfwaren zodat u nooit zonder uw favoriete pen zit. Laat zinnen op de pagina opvallen met een felle kleur van tekstmarkers. Voor een minder permanente optie kiest u voor vulpotloden of houten potloden met gum. En vergeet de kleurpotloden niet: perfect voor creatieve projecten of om bij elkaar horende feiten en cijfers een kleurcode te geven voor snelle identificatie.

Zorg dat u alles voor uw werk bij de hand hebt met bureau accessoires van, zowel thuis als op kantoor. Bekijk onze uitgebreide onlineselectie van hoogwaardige accessoires die echt waar voor uw geld bieden. Zorg dat belangrijke informatie opvalt met een uitgebreid assortiment Post-its en plakbriefjes in allerlei kleuren en maten. Gebruik ze om belangrijke informatie te markeren in documenten of gebruik extra grote memoblaadjes om ideeën op te schrijven tijdens vergaderingen. Houd uw papieren bijeen met papierklemmen en paperclips in alle maten en zorg dat u geen belangrijke papieren kwijtraakt. Onze papiersnijders zijn van de hoogste kwaliteit en snijden papieren precies en snel op maat.

Staples biedt allerlei soorten plakband en plakmiddelen die gemakkelijk en effectief in gebruik zijn. We bieden diverse plakbandhouders, van eenvoudig tot robuust, maar houders met een persoonlijk tintje. Staples biedt betaalbare merken zoals Scotch, 3M en Staples. Plakband en plakmiddelen zijn handig voor gebruik op kantoor voor het inpakken van cadeaus, het ophangen van posters of welk ander doeleinde ook. Bureauhouders zijn compact zodat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen op uw bureau. Ze zijn gebruiksvriendelijk en kunnen met één hand worden gebruikt.

Featured Brands Scotch Staples BIC Pilot Edding Paper Mate

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.