OK
Filter de resultaten (10 Producten)
Sorteren op:
SS,6322

Geheugenkaarten

Vergroot eenvoudig en snel de opslagcapaciteit van uw apparaten met deze handige en compacte geheugenkaarten. Snelle overdrachtssnelheid, duurzaam en licht: een ideale manier om de mogelijkheden van uw apparaten te optimaliseren. De beste geheugenkaarten, zoals SanDisk, vindt u hier op de website van Staples.

Extra geheugen voor uw smartphone

Heeft u het gevoel constant bezig te zijn met het verwijderen van apps en het overzetten van foto’s en video’s van uw smartphone? Dan kunt u extra opslagcapaciteit tussen 8GB en 128 GB waarschijnlijk goed gebruiken. Bepaal welke geheugenkaart u nodig heeft via de optie ‘Vergelijken’. Zo kunt u op een overzichtelijke manier de verschillende geheugenkaarten vergelijken. Kiest u voor een altijd populaire SanDisk-geheugenkaart, een micro flashgeheugenkaart of een portable SSD van Samsung?

Flashgeheugenkaarten van hoge kwaliteit

Voor optimale prestaties van uw smartphone of andere apparaten zijn de flashgeheugenkaarten van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit geheugenkaarten die water-, schok-, röntgen- en temperatuurbestendig zijn. Bestanden kunnen automatisch van het interne geheugen naar uw apparaat worden verplaatst. Wenst u een flashgeheugenkaart te gebruiken voor uw computer of camera, dan kunt u een kaart kiezen waarbij u een SD-adapter ontvangt. Vergelijk de geheugenkaarten voor een eenvoudig overzicht.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.