OK

Servies

Servies en tafelgerei voor een aangename werkplek

Ook als uw bedrijf niet beschikt over een eigen restaurant, wil het personeel in de pauze graag iets eten en een kop koffie drinken. Daarom is het handig om naast een koffiemachine, een koelkast en een magnetron voldoende tafelgerei in de kantine te hebben. Het moet weliswaar afgewassen worden, maar daarvoor is de vaatwasser uitgevonden. Met duidelijke spelregels voor de kantinebezoekers is de aanschaf van gedegen serviesgoed een perfecte oplossing. Met passende opbergkasten geeft u alle borden en glazen een plek en houdt u de boel netjes.

Klanten en personeel gebruiken graag servies

De meeste medewerkers eten liever van een porseleinen bord dan van een wegwerpmodel. Dat is één reden om vaatwerk voor uw bedrijf aan te schaffen. Daarnaast is serviesgoed bijzonder praktisch bij werkbesprekingen zoals een werklunch. Vergeet ook niet de potentiële klanten. Bij een belangrijk onderhandelingsgesprek laat een porseleinen kop en schotel nu eenmaal een andere indruk achter dan een plastic koffiebeker. Bovendien geef je met de keuze van het servies als bedrijf indirect een visitekaartje af.

Ons assortiment servies voor uw kantoor

Staples weet wat bedrijven nodig hebben op het gebied van tafelgerei. Wellicht komt u in ons assortiment nog spullen tegen waar u in eerste instantie niet bij stil had gestaan. Het valt te overwegen om naast waterglazen ook glaswerk voor speciale gelegenheden aan te schaffen, zoals wijnglazen. Hetzelfde geldt voor het serviesgoed. Borden, schotels en kopjes zijn vanzelfsprekend, maar ook soepkommen of schaaltjes voor muesli of yoghurt zijn van tijd tot tijd handig. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld servetjes. Ook waterkaraffen en thermoskannen komen in een kantoor altijd wel van pas.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.