OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
Sleutelhangers zijn top! 
CT,2035

Raak uw sleutel minder snel kwijt met sleutelhangers

U kunt zich vast wel één of meerdere situaties herinneren dat u uw sleutels niet kon vinden. U wist zeker dat u ze in uw tas gestopt had, maar daar zijn ze niet te vinden. Of had u ze nu toch op de ordnerkast gelegd? Frustrerend is dat. Een sleutelhanger zorgt er natuurlijk niet per definitie voor dat u uw sleutels niet meer kwijt raakt, maar de kans daar op wordt wel verkleind. Met een sleutelhanger zijn uw sleutels namelijk wat tastbaarder en vallen ze meer op.

Breng orde aan met sleutel accessoires

Met sleutel accessoires, zoals een sleutelring, brengt u orde aan in de warboel van sleutels. De meeste mensen hebben minimaal drie sleutels: één van de woning, één van de fiets en één van de auto. En veel mensen zijn dan ook nog in het bezit van nog meer sleutels, bijvoorbeeld van kantoor, nog één van huis of van het huis van uw ouders. U begrijpt, dit zorgt soms voor veel chaos en u weet niet meer welke sleutel bij welk slot hoort. Door sleutel accessoires brengt u daar orde in aan. Met de sleutelring houdt u meerdere sleutels aan één bos en met de sleutelhanger geeft u de sleutel een naam.

Wees er zuinig op

Een sleutel heeft economisch gezien weinig waarde en emotioneel gezien vaak ook. Echter is de sleutel wel een heel belangrijk bezit, want verlies hiervan kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan inbraak in uw woning of auto. Meerdere sloten en hangsloten op uw fiets of woning kunnen diefstal voorkomen bij verlies van uw sleutel. Goede sleutels zijn onderdeel van de beste inbraakbeveiliging.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.